Kerttervezés, kertépítés

A kerttulajdonosok többsége szép kertet szeretne, amelyben az év minden szakában „történik” valami, virágzó növények, színesek a levelek, gyümölcs a fán, lehet játszani benne és a kutya is jól érzi magát. 

A KERT építéséhez, kialakításához a gondolaton túl több minden szükséges, tudnunk kell, hogy mit szeretnénk a kertben csinálni, pihenni, dolgozgatni, kutyát tartani vagy csak élvezni, hogy KERTÜNK VAN.

Ezért kertépítőket hívunk, hogy segítségünkre legyenek.

 A kertépítés során földet mozgatunk meg, öntözőrendszert telepítünk, növényeket ültetünk, építünk kerti tavat és sziklakertet,gyerekhomokozót,kerti pihenőt ,füvesítünk  és persze  a kutyát is” simogatjuk” ,ha erre van igény.

De úgy gondolom, a szavakon túl a képek többet mondanak, kérem, nézzé meg a fotógalériánkat!

A kertépítés folyamata:

kertépítést a kerttervezése előzi meg, amely során a megrendelővel való többszöri találkozó és beszélgetés alapján tervezzük meg az ideális kertet, amiben Ő és családja rendelkezésére álló szabadidejét kellemesen eltöltheti.


kerttervezési dokumentáció tartalmaz részletes műleírást, kivitelezési tervet és növénylistát a kertbe ültetésre kerülő növényekről. A kertterv jóváhagyása után árajánlatot készítünk, melynek elfogadása után kezdődhet a kertépítés.

 

Hírlevél